Huom! Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 50 € tilauksiin. Voit myös valita noutotilauksen meidän toimistolta Hyvinkäältä.
Kabusecha on japanilaisen vihreän teen luokka ja sana kabuse tarkoittaa aurinkosuojaverkkoja, jotka levitetään varjostamaan teen lehtiä noin kahden viikon ajaksi ennen lehtien poimintaa. Huippulaatuisen Shimadori Kabusechan lehtien makea, lähes karkkimainen tuoksu antaa aavistuksen tulevasta. Tämä ennakkoaavistus toteutuu, kun nautit tästä miellyttävän pehmeästä teestä. Hienostunut ja viipyilevä umami seuraa ja virkistää vielä pitkään sateen lakattua. Näistä lempeistä puolista huolimatta luomukasvatetulla ensimmäisen sadon Kabusechalla on voima ja energia, josta Watanaben perheen teet tunnetaan parhaiten.
Valmistusohjeet (1. haudutus):
Hauduta 1 minuutti.
Veden lämpötila: 60-65 °C.
Määrä: 1-2 tl / 200 ml vettä
Seuraavat haudutukset vain 10 sekuntia!
HUOMIOI VEDEN LÄMPÖTILA SEKÄ LYHYET HAUDUTUS AJAT!